full screen background image
Keresés
2019 november 4 - hétfő
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Cserbenhagyásért kell felelnie egy kamionsofőrnek

Cserbenhagyásért kell felelnie egy kamionsofőrnek

2019.10.21. A tamási rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 52 éves balatonöszödi férfi ellen folytattak cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Egy tehergépkocsi vezetője közlekedett 2019. augusztus 26-án 07 óra 36 perckor a 65-ös főúton Iregszemcse irányából Tamási irányába, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, ahol összeütközött a szemből érkező, szabályosan közlekedő teherautónak. Az okozó a balesetet követően a helyszínről megállás nélkül elhajtott, nem győződött meg arról, hogy történt-e személyi sérülés. A vétlen tehergépkocsi bal oldali visszapillantó tükre letörött, valamint vezető felőli ajtó szélvédője kitörött, darabjai az utastérbe hullottak. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Az eset kapcsán a Tamási Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást cserbenhagyás vétség elkövetése miatt. Az egyenruhások azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 52 éves balatonöszödi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki az eset kapcsán.

A tamási rendőrök az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Fotó: TMRFK


cserbenhagyás


Read previous post:
Close