full screen background image
Keresés
2019 augusztus 18 - vasárnap
  • :
  • :

Csertői Aurél hosszabbított Pakson

Csertői Aurél hosszabbított Pakson

2018.03.02. Csertői Aurél, a labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC vezetőedzője 2020 nyaráig meghosszabbította szerződését a csapattal.

A tolnai klub honlapjának beszámolója szerint a szakember 2014 januárjában került az együtteshez, melyet előbb benntartott az élvonalban, majd tanítványai a következő három idényben sorrendben 5., 7. és megint 5. helyen zártak. A Paks jelenleg hatodik az OTP Bank Liga tabelláján, a Magyar Kupa jövő keddi, Újpest elleni nyolcaddöntőjének visszavágóját pedig 2-0-s hátrányból várja.

A vezetőedzői pozíció egy bizalmi állás – kommentálta Aurél az aláírást -, a kölcsönös megbecsülésen, és bizalmon alapszik. A Klub abban bízik, hogy olyan munkát végzünk el a stábommal itt Pakson, ami előremutató, és amire évről-évre lehet alapozni. Én pedig abban, hogy ezt a munkát elismerik – olvasható a klub hivatalos oldalán, a paksifc.hu oldalon.
Csertői Aurél 2014 januárjában került a PAKSI FC-hez, Horváth Ferencet követte a kispadon. Csapatunkat a 13. helyen vette át, sikerült elkerülnünk a kiesést, és a 11. pozícióban zártunk. Ekkor még 16 csapatos volt az NB I. Azóta egy 5., egy 7., majd ismét egy 5. hely a mérlegünk irányítása alatt.
– Elértünk egy szintet, amit sikerült is megtartanunk az elmúlt esztendőkben, stabil középcsapattá váltunk. De szeretnénk fejlődni, szeretnénk ismét eggyel feljebb lépni. Ez egyáltalán nem könnyű feladat, de a Klub, és a szakmai stáb is azon dolgozik, hogy ez sikerüljön. Ennek a munkának, ennek a fejlődésnek lehet egyik bizonyítéka, hogy történelmünkben először bekerültünk a Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé. Jelenleg pedig az élvonalbeli tabella 6. helyén állunk úgy, hogy a dobogó csak 4 pontra van tőlünk – fogalmazott Csertői Aurél.
A képen Csertői Aurél. Fotó: paksifc.hu

Kadarka.net/MTI




Read previous post:
Close