full screen background image
Keresés
2019 november 6 - szerda
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Csökkent a Tolnában regisztrált bűncselekmények száma

Csökkent a Tolnában regisztrált bűncselekmények száma

2019.05.24. Szabó Csaba megyei rendőrfőkapitány beszámolójával vette kezdetét a Tolna Megyei Közgyűlés pénteki ülése, melyből kiderült: csökkent a megyében a regisztrált bűncselekmények száma.

Fehérvári Tamás, a közgyűlés elnöke megköszönte Szabó Csabának a tájékoztatást, egyben a megye jó közbiztonsági helyzetéért végzett munkát. Ahogy a rendőrfőkapitány beszámolójában fogalmazott: az önkormányzatokkal és társszervekkel való együttműködés középpontjában a közös problémamegoldás áll.

A testület a megye saját, „A helyi identitás és kohézió erősítése Tolna megye nyolc településének irodalmi, képzőművészeti és zene hagyományainak visszatanításával” című projektjéről szóló tájékoztatást is elfogadta. A 60 millió forintos program 2021-ig tart, célja: a Sió környéki települések – Pálfa, Sárszentlőrinc, Kölesd, Medina, Harc, Sióagárd, Szedres, Tengelic – közösségi életének jobbá tétele.

Forrás: Tolna Megyei Önkormányzat. Fotó: Ótós Réka


ElőzőMeghalt egy idős nő, akit elgázoltak egy temetőben Szekszárdon KövetkezőKiemelten ellenőrzik a piacokon és közterületen árusítókat Tolna megyében