full screen background image
Keresés
2021 július 25 - vasárnap
  • :
  • :

Decsre járt betörni a szekszárdi férfi, aki a kórházi dolgozókat is meglopta

Decsre járt betörni a szekszárdi férfi, aki a kórházi dolgozókat is meglopta

2019.02.27. A szekszárdi rendőrök őrizetbe vették – a Szekszárdi Járásbíróság pedig letartóztatásba helyezte – azt a 31 éves helyi férfit, aki az elmúlt hetekben több családtól is lopott Decsen.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított büntetőeljárást lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetése miatt ismeretlen tettessel szemben, aki az elmúlt hetekben több alkalommal betört, illetve bement Decsen lévő lakóingatlanokba, ahonnan készpénzt, ékszereket, televíziót, gázpalackot és egyéb értéktárgyakat tulajdonított el – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Az eljárás során a Szekszárdi Rendőrkapitányság körzeti megbízottainak, valamint a bűnügyi osztály munkatársainak összehangolt és hatékony munkájának köszönhetően rövid időn belül elfogták K. G. 31 éves szekszárdi férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmények elkövetésével.

Az elkövető a Decsen történt bűncselekmények elkövetésén kívül korábban több hasonlót is elkövetett 2018 decemberében, amikor a szekszárdi kórház dolgozóinak pénzét lopta el. A férfit a szekszárdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki eddig egy rendbeli lopás bűntett és hat rendbeli lopás vétség elkövetése miatt. K. G. kihallgatása során a bűncselekmények elkövetését elismerte.

A férfit február 22-én őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, a Szekszárdi Járásbíróság pedig február 24-én letartóztatásba helyezte.

Az eset kapcsán a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close