full screen background image
Keresés
2018 december 13 - csütörtök
  • :
  • :

Dekoráljon dámszarvast és nyerjen családi hétvégét

Dekoráljon dámszarvast és nyerjen családi hétvégét

2016.04.18. Kézműves pályázatot hirdet életnagyságú dámszarvas szobor saját elképzelésű dekorálására a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.  a X. TRÓFEA Vadgasztronómiai Fesztiválon.

2018hirdetés

A DeerParade – Street Art pályázaton csoportok, egyének, amatőr és profi művészek, kézművesek is részt vehetnek. A jelentkezés egy pályamű beküldésével történik, amit a pályázó saját elképzelése szerint készít el. A cél, hogy a pályamunka minél egyedibb és ötletesebb legyen.

A pályaműveket 2016. május 20-ig kell eljuttatni a Gyulaj Zrt. Tamási, Szabadság u. 27. címére. A legötletesebb pályaművek elkészítői közül kerül ki az, aki a szobrok egyikén, 2016. június 4-én a X. TRÓFEA Fesztiválon elkészítheti elképzeléseit.

A szobrok hungarocellből és kőporból készülnek, így festhetőek, ragaszthatók. Az agancsa eredeti dámszarvas bika lapátja, így az maradandóan nem dekorálható. Ennek ismeretében mindenki egyedi elképzelései szerint díszítheti saját eszközökkel és anyagokkal.

A szobrok dekorálására a X. Trófea Vadgasztronómiai Fesztiválon kerül sor, 2016. június 4- én, ahol lehetőséget adunk a kézműveseknek munkáik árusítására is a jogszabályoknak megfelelő módon. A munkák a fesztiválon lesznek kiállítva, illetve a legjobb művek díjazásban részesülnek. I. díj: Családi hétvége Lengyel-Annafürdő vendégházban.

A pályaművek borítékán, csomagolásán a nevet, elérhetőséget és a DeerParade jeligét kérjük feltüntetni, hogy a nyerteseket értesíteni tudjuk. Az elkészült művek a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. tulajdonát képezik, így a későbbiekben azokat szabadon felhasználhatja, amihez az alkotó a pályázat benyújtásával hozzájárulását adja.

Forrás: Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat
Read previous post:
Close