full screen background image
Keresés
2019 november 2 - szombat
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Diákoknak szervezett tematikus napot a főkapitányság Szekszárdon

Diákoknak szervezett tematikus napot a főkapitányság Szekszárdon

2017.11.08. Bátai, bogyiszlói, valamint ozorai iskolások vettek részt a rendőrség megyei Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoport szekszárdi rendezvényén.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoport tematikus napot tartott kedden Szekszárdon – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A fiatalokkal kapcsolatos prevenciós rendezvény első részében az ozorai, bátai és bogyiszlói diákok, valamint a munkacsoport tagjai a Tolna Megyei Büntetés-végrehajtási Intézménybe látogattak, ahol Soczó László ezredes, az intézmény vezetője bemutatta a büntetés-végrehajtás helyi gyakorlatát. A rendezvény további része a Szekszárdi Babits Mihály Művelődési Központban került megrendezésre, ahol a gyerekek különböző bűnmegelőzéssel kapcsolatos előadásokon vettek részt.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztály vezetője, Daubner Gabriella alezredes a fiatalok elkövetővé és áldozattá válásáról tartott figyelemfelkeltő videókkal színesített előadást. Ezt követően Cserdi polgármestere, Bogdán László tartott előadást a gyerekeknek arról, hogy milyen kiemelkedő lehetőség van a tanulásra, munkára való ösztönzésnek. A polgármester bemutatta a községében működő programokat is.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
65 év felettieknek indítanak programot az alapszintű digitális írástudás ingyenes elsajátítására

2017.11.08....

Close