full screen background image
Keresés
2021 június 13 - vasárnap
  • :
  • :

Díjmentes számítógépes tanfolyamok indulnak Szekszárdon és Tolna megyében

Díjmentes számítógépes tanfolyamok indulnak Szekszárdon és Tolna megyében

2018.03.20. Ingyenes alapfokú számítógép- és internet használati tanfolyamok indulnak folyamatosan a „GINOP-6.1.2-15 Digitális szakadék csökkentése programban” Szekszárdon és Tolna megyében.

A program részeként induló „IKER1” 35 órás kezdő képzés alkalmával a résztvevőknek lehetőségük nyílik az informatikai eszközök megismerésére, a szövegszerkesztés, valamint az elektronikus levelezés mikéntjének elsajátítására. Az „IKER2” 35 órás haladó képzés célja az önálló eszközhasználat segítése, illetve és a számítógépes ismeretek elmélyítése.

Mindkét 35 órás képzésre díjmentesen lehet jelentkezni. A pedagógusok akkreditált képzéseken is részt vehetnek, tanfolyamonként 35 pontért – tudtuk meg Nemes Rita mentortól. Hozzátette, a képzések – melyek elvégzését tanúsítvánnyal igazolják – egész évben indulnak és folyamatosan zajlanak.

A tanfolyamokat azok figyelmébe ajánlják, akik nem igazodnak el a digitális világban, akik könnyebben szeretnének munkát találni,  akik megtanulnák az okos eszközök használatát, valamint azoknak, akik otthonról szeretnék intézni hivatalos dolgait az okoseszközök használatával – tájékoztatott a mentor.

Ugyancsak elmondta, a képzéseken 16-tól 65 éves korig bárki részt vehet, akinek nincs tanulói, hallgatói jogviszonya, vagy nem jár más hazai vagy uniós forrásból támogatott hasonló témájú képzésre.

Bővebb információ és jelentkezés a +36 20 474 3283, illetve a +36 74 312 209-es  telefonszámon, Nemes Ritánál. E-mailben az etanacsado.rita@gmail.com címen kérhet felvilágosítást.

 
Read previous post:
Close