full screen background image
Keresés
2019 június 4 - kedd
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Dombóvári csapat képviselheti Tolna megyét az országos döntőn

Dombóvári csapat képviselheti Tolna megyét az országos döntőn

2019.04.13. A Bűnmegelőzés Napján szervezett programsorozat állomásaként megtartották a Házhoz megyünk vetélkedő Tolna megyei fordulóját Szekszárdon.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (továbbiakban: ORFK) 2015 őszén indította el a Házhoz megyünk bűnmegelőzési programját azzal a céllal, hogy segítse a lakosságot a megfelelő védelemhez szükséges döntések, önvédelmi képességek meghozatalában.

A programban – az eddigiekhez hasonlóan – a rendőrség mellett részt vesznek az érintett önkormányzatok, a helyi polgárőrség, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. és a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara területi képviselői, szakemberei.

Az ORFK 2019-ben is meghirdette a Házhoz megyünk vagyonvédelmi vetélkedőt, melyen háromfős csapatok – egy felső tagozatos gyermek, egy szülő és egy nagyszülő – vetélkednek. Az országos megmérettetés előtt a Bűnmegelőzés Napján – 2019. április 12-én – szervezték meg a vetélkedő Tolna megyei döntőjét Szekszárdon. A csapatoknak egy internetes applikációt kellett telefonjukra letölteni, ezen keresztül tették fel a kérdéseket a bűnmegelőzési szakemberek.

A versenyen résztvevő valamennyi csapat vagyonvédelmi eszközöket tartalmazó ajándékcsomagot kapott. A vetélkedőt a Dombóvárról érkezett csapat – Vati Marcell, Elekesné Péter Nikolett, Németh Károlyné – nyerte, akik képviselni fogják Tolna megyét az országos döntőn.

 


bűnmegelőzés vagyonvédelem
ElőzőNem született gól Pakson


Read previous post:
Close