full screen background image
Keresés
2020 október 21 - szerda
  • :
  • :

Dr. Pilisi Gábor vehette át a Szőlő-Szem emlékplakettjét

Dr. Pilisi Gábor vehette át a Szőlő-Szem emlékplakettjét

2018.10.13. Dr. Pilisi Gábor r. ezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság vezetője vehette át a Szőlő-Szem Mozgalom Civil Bűnmegelőzési Egyesület emlékplakettjét az egyesület pénteki nagygyűlésén, melyet a PTE KPVK aulájában tartottak meg.

Az eseményen Ács Rezső, Szekszárd polgármestere és Császár János, az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket. Ezt követően a bűnmegelőzés nemzeti stratégiájáról tartott előadást dr. Garamvölgyi László r. dandártábornok, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója. A rendezvényen részt vett dr. Christián László, – az Országos Polgárőr Szövetség SZEM tagozatának elnöke – aki a „Szomszédok Egymásért Mozgalom” megújításának jövőbeli lehetőségeiről beszélt.

A rendőrség bűnmegelőzési munkájáról Huszti Gábor r. őrnagy, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának vezetője tartott előadást. Ezt követően tájékoztatta a megjelenteket a nemrégiben a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által kiírt bűnmegelőzési pályázaton elnyert „Útjelző – Reflektorfényben az ifjúságvédelem” című projektről. A program keretében a Tolna megyei rendőrök három megyében – Tolna, Somogy, Baranya – összesen 15 ifjúságvédelmi előadás megtartására kaptak lehetőséget.

A rendezvény második részében a Szőlő-Szem Egyesület alelnöke, Baloghné Gaál Zsófia értékelte az elmúlt időszak munkáját. Előadásában méltatta a rendőrség bűnmegelőzési tevékenységét és egyesületükkel való szoros közreműködést.

Az esemény zárásaként elismerések átadására került sor. Császár János, az egyesület elnöke a Szőlő-Szem Mozgalom Civil Bűnmegelőzési Egyesületért végzett tevékenysége elismeréséül emlékplakettet adományozott dr. Pilisi Gábor r. ezredesnek, a Szekszárdi Rendőrkapitányság vezetőjének.

Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó: TMRFK, Kadarka.net

 

 
Read previous post:
Close