full screen background image
Keresés
2021 augusztus 1 - vasárnap
  • :
  • :

Duplán dobogós lett a Tolna megyei rendőr a budapesti küzdősportgálán – videóval

Duplán dobogós lett a Tolna megyei rendőr a budapesti küzdősportgálán – videóval

2018.11.23. A budapesti Syma Rendezvényközpontban tartották meg nemrég a 2018. évi Budo- és Küzdősport Gálát, melyen Bogáncs Gergő, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa két versenyszámban is dobogós helyezést ért el.

A versenyen öt meghívásos, valamint három BM pontszerző versenyszámban mérhették össze tudásukat a belügyi és rendvédelmi szerveknél szolgálatot teljesítők. A rendezvény célja a küzdősportban jeleskedők megmérkőzése, a bajnoki címek eldöntése, a küzdősportok népszerűsítése és a rendvédelmi képzéshez kapcsolódó sportágakban a versenyzői állomány mozgósítása volt – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A megmérettetésen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságot Bogáncs Gergő r. főtörzsőrmester, a Szekszárdi Rendőrkapitányság vizsgálója képviselte, aki -73 kilogrammban judoban, valamint a -75 kilogrammos súlycsoportban a Gi Grappling földharc versenyben indult. A megyei főkapitányság munkatársa kiváló küzdelemben mindkét versenyszámban a harmadik helyen végzett.

Fotó/videó: TMRFK