full screen background image
Keresés
2021 szeptember 22 - szerda
  • :
  • :

Eddig kapta, mostantól adja a parancsokat

Eddig kapta, mostantól adja a parancsokat

2016.07.26. Tiszti kinevezéssel indult a hét a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon, a kinevezési okmányokat dr. Tollár Tibor tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízott főigazgatója adta át az újdonsült tiszteknek.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízott főigazgatója, dr. Tollár Tibor tűzoltó vezérőrnagy javaslatára a belügyminiszter tűzoltó főhadnaggyá nevezte ki Neiczer Tamás tűzoltó törzsőrmestert a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományából. Neiczer Tamás a Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnok-helyettesi feladatait látja el.

A tiszti eskü után a Tollár Tibor átadta a kinevezési okmányokat a jelenlévőknek. A főigazgató előbb gratulált, majd beszédében elsőként azokhoz fordult, akik most váltak a hivatásos állomány tagjává. Mint mondta, a kinevezést kitartó munkájuknak köszönhetik, amit ezután hivatásosként az egyenruhához méltó elhivatottsággal kell folytatniuk.

A vezérőrnagy ezután a hivatásos kollégákhoz intézett mondataival arra hívta fel a figyelmet, hogy számukra ugyan nem új az egyenruha, mégis fontos változást jelent a mostani kinevezés, hiszen eddig parancsokat kaptak, ezután viszont parancsot adnak, ezért fokozottan figyelniük kell arra, hogy a beosztás mit követel meg tőlük.

Forrás/fotó: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Read previous post:
Close