full screen background image
Keresés
2019 november 1 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Egy aranyat és egy ezüstöt nyert a törzsőrmester Tamásiban

Egy aranyat és egy ezüstöt nyert a törzsőrmester Tamásiban

2019.11.01. A Tamási Rendőrkapitányság körzeti megbízottja, Juhász Attila címzetes rendőr törzsőrmester remekelt a Dám-Akadályfutó Versenyen – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Első alkalommal szervezték meg október utolsó hétvégéjén a Dám-Akadályfutó Versenyt Tamásiban, amelyen közel 250 futó állt rajthoz. A megmérettetés különlegessége abban rejlett, hogy nemcsak mezőgazdasági és erdészeti területen, hanem a város különböző pontjain is helyeztek ki akadályokat a résztvevőknek.

Számos feladatot kellett végrehajtaniuk a versenyzőknek mint a lándzsadobás, a vadászlesre való felfutás, egyensúlyozási feladat, farönkcipelés, úszómedencén való átfutás, továbbá szénabála-piramison, ló- és drótakadályon is át kellett küzdeniük magukat a futóknak a városban. A város melletti parkerdőben és a kilátó környékén is számos akadály került elhelyezésre a Parkerdőben és a kilátó környékén is.

A rendezvény a jótékonyság jegyében is zajlott, mivel a nevezési díjak egy részét, Gereben Lívia, Szekszárdi Atomerőmű KSC női kosárlabda csapatának tagja gyógykezelésére szánták a verseny szervezői. A klub igazgatója, Szabó Gergő, egy Livi által dedikált mezt is felajánlott árverésre.

Juhász Attila címzetes rendőr törzsőrmester a Tamási Rendőrkapitányság körzeti megbízottja két érmet is szerzett a megmérettetésen. A közepes – 7,5 kilométeres – távon a 20-30 éves korosztályban első helyen végzett, míg az abszolút kategóriában 84 versenyző közül az ezüstérmet szerezte meg kiváló teljesítményével.

Fotó: TMRFK