full screen background image
Keresés
2020 február 22 - szombat
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

Egy áruházban tépte meg egy nő haját egy férfi

Egy áruházban tépte meg egy nő haját egy férfi

2019.07.09. A Bonyhádi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy helyi férfival szemben indítottak garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az egyik helyi áruházból érkezett bejelentés 2019. május 5-én a kora esti órákban a Bonyhádi Rendőrkapitányságra, mert egy férfi az üzlet kasszájánál szóváltásba keveredett egy pécsi nővel, majd ezt követően őt combon rúgta és a haját is megtépte. A férfi eközben folyamatosan kiabált, mellyel az üzletben tartózkodókban riadalmat keltett. A fiatal nő védelmére kelt az egyik eladó, akit az elkövető szintén szidalmazni kezdett, és csak többszöri felszólításra távozott a boltból – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a 49 éves helyi férfit, akit előállítottak, elszámoltattak és gyanúsítottként hallgattak ki garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close