full screen background image
Keresés
2019 december 27 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Egy ember meghalt, hárman súlyosan megsérültek az M9-es autóúton

Egy ember meghalt, hárman súlyosan megsérültek az M9-es autóúton

2018.07.27. Egy ember életét vesztette, hárman súlyosan megsérültek miután péntek délben összeütközött két személygépkocsi az M9-es autóút 7-es kilométerénél, a bogyiszlói lehajtónál.

Közúti közlekedési baleset történt az M9-es autóúton, a Bogyiszlói lehajtónál pénteken 11 óra 50 perkor. Egy Baja irányából Szekszárd felé, illetve egy Szekszárd irányából Baja felé közlekedő gépkocsi ütközött össze, miután az egyik jármű eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba – mondta el Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyeri Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

MTI Fotó: Donka Ferenc

A balesetben egy ember életét vesztette, hárman pedig súlyosan megsérültek. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A közlekedők az M6-os autópálya és Bogyiszló belterülete felé kerülhettek. A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul halad

MTI Fotó: Donka Ferenc

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján közölte, a balesethez a szekszárdi hivatásos és tolnai önkormányzati tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket. Az egyik autó vezetőjét a tűzoltók emelték ki a roncsból.

Képgaléria: Kadarka.net
Read previous post:
Close