full screen background image
Keresés
2019 szeptember 7 - szombat
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Egy ember meghalt, hárman súlyosan megsérültek Szekszárd és Kakasd között

Egy ember meghalt, hárman súlyosan megsérültek Szekszárd és Kakasd között

2018.03.31. Egy ember meghalt, hárman súlyosan megsérültek amikor összeütközött két személyautó péntek éjjel fél tizenegy körül a 6-os számú főúton, Szekszárd és Kakasd között.

Halálos közlekedési baleset történt március 30-án 22 óra 27 perckor a 6-os számú főút 144-es kilométerszelvényénél, Szekszárd és Bonyhád között. A balesetben két személygépkocsi ütközött, melynek következtében egy ember a helyszínen meghalt hárman pedig megsérültek

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett szakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A rendőrök a forgalmat Szálka felé terelték. A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a forgalom ismét zavartalan – tájékoztatott honlapján a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján közölt szerint a ketten a roncsok közé szorultak. A műszaki mentéshez Szekszárdról érkeztek a hivatásos tűzoltók, akik kivágták az egyik beszorult sérültet. A másik roncsba szorult ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett az ütközés során, hogy a helyszínen életét vesztette, holttestét a tűzoltók vágták ki a roncsból. A mentők három súlyos sérültet szállítottak kórházba.

Fotó: Szekszárdi HTP

 
Read previous post:
Egyházak: Húsvét ünnepe arról tanúskodik, hogy Isten az élet oldalán áll

2018.03.31....

Close