full screen background image
Keresés
2019 december 27 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Egy gyermek meghalt, négyen életveszélyesen megsérültek Sötétvölgynél

Egy gyermek meghalt, négyen életveszélyesen megsérültek Sötétvölgynél

2016.08.06. Egy gyermek életét vesztette, négyen életveszélyesen megsérültek abban a balesetben, ami szombat délelőtt történt a 6-os számú főúton, Sötétvölgy előtt.

A balesetben egy személyautó és egy pénzszállító jármű ütközött a 6-os számú főút 147-es kilométerszelvényénél, a Sötétvölgyi elágazó közelében. A személyautóban öten utaztak, egy kisgyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A kocsiban ülő másik négy személy súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, két embert a szekszárdi és bonyhádi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki a járműből. A pénzszállító vezetője könnyebben sérült. A sérültek ellátásához (ahogy az egyik fotón látható kettő – a szerk.) mentőhelikopter érkezett – közölte Boros Brigitta, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Fotó: TMRFK

Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) szóvivője a Kadarka.net kérdésére elmondta, 9 óra 15 perckor kapták a bejelentést a balesetről, melyben egy pénzszállító autó és egy személygépkocsi frontálisan ütközött. A személyautóban egy tolnai család utazott, az elhunyt kisgyermek 3,5 éves volt. A baleset körülményeit még vizsgálják, a történtek miatt a rendőrség büntetőeljárást indít – tette hozzá.

baleset-sotetvolgy-2016-08-06-1Fotó: TMRFK

A baleset helyszínén teljes útlezárás volt érvényben, melynek ideje alatt a közlekedők Zomba, illetve Szálka felé kerülhettek. A teljes útlezárást később félpályásra módosították, majd nemrég azt is feloldották. Mostanra zavartalanul halad a forgalom – tudtuk meg.

A cikkbe beágyazott képeket a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, a vezetőképet és a képgaléria fotóit a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság készítette.


ElőzőAz idősebb korosztály nehezen tart lépést a technológia fejlődésével KövetkezőA zsarolóvírusok új generációival kell számolni


Read previous post:
A zsarolóvírusok új generációival kell számolni

2016.08.06....

Kétszer is bíróság elé állítást javasoltak a tamási rendőrök

2016.08.06....

Close