full screen background image
Keresés
2021 május 14 - péntek
  • :
  • :

Egy gyilkosságot is kinyomoztak a diákok

Egy gyilkosságot is kinyomoztak a diákok

2018.05.28. Rendészeti versenyen mérték össze a tudásukat a fiatalok Ozorán – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A tavalyi rendezvény nagy sikerére való tekintettel a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság és a Tamási Rendőrkapitányság a Tolna Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat támogatásával gyereknap keretében rendezte meg az Ozorai Pipo Rendészeti Versenyt péntek délelőtt a vár melletti parkban, Ozorán.

A versenyen a helyi általános iskola diákjaiból összeállított 16 csapat mérte össze tudását elméleti és gyakorlati feladatokban. A gyerekek a legjobban a gránátdobást és a légpuskalövészetet kedvelték, de népszerű volt a versenyt követő önvédelmi bemutató is, amelyet a Szekszárdi SZC Ady Endre Szakközépiskola és Kollégiuma Honvéd Kadét osztályának diákjai tartottak.

A verseny valamennyi résztvevője ajándékot kapott, a helyezést elérő csapatok vándorkupákat vehettek át. A verseny mellett nyomozós vetélkedőn vettek részt a diákok, akik a falu nevezetességein keresztül “nyomoztak ki egy gyilkosságot”.

Fotó:
TMRFK