full screen background image
Keresés
2021 május 13 - csütörtök
  • :
  • :

Egy napra valóra vált a szekszárdi férfi álma

Egy napra valóra vált a szekszárdi férfi álma

2018.03.22. A Szekszárdi Rendőrkapitányság mindennapjaiba kapott betekintést egy helyi férfi a „Neked MUNKA, nekem ÁLOM! elnevezésű programban.

A „Neked MUNKA, nekem ÁLOM!” program egy olyan egyedi kezdeményezés Magyarországon, amely lehetőséget ad a fogyatékkal élő emberek különböző munkáltatókkal történő kötetlen találkozására.

A Kék Madár Alapítvány közreműködésével a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai csütörtökön a 43 éves, Szekszárdon élő Farkas Istvánt vezették be az egyenruhások világába – tájékoztatott a  Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

István a program során beszélgetett a kapitányság vezetőjével, dr. Pilisi Gábor r. ezredessel, betekintést nyert a közrendvédelmi osztály mindennapjaiba, sőt a bűnügyi-technikai osztály tevékenységébe is. Istvánnak az egyenruhások az előállító helyiséget is megmutatták, és személyesen is megismerkedhetett a rendőrkutyákkal.

A nap végeztével, és megannyi élménnyel távozva István megköszönte a feledhetetlen programot, és megerősítette, hogy továbbra is az az álma, hogy egyszer a rendőrségen dolgozhasson.

Fotó: TMRFK

 
Read previous post:
Close