full screen background image
Keresés
2020 október 26 - hétfő
  • :
  • :

Egy quadot is elvitt a tolvaj

Egy quadot is elvitt a tolvaj

2019.05.08. A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy kisvejkei férfival szemben folytattak lopás vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt.

Egy holland állampolgár tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki 2018. augusztus 28-án az esti órákban ablakbetörés módszerével bement kisvejkei házába, ahonnan tabletet és készpénzt lopott el – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az eset kapcsán a Bonyhádi Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást. A bonyhádi rendőrök hatékony munkájának köszönhetően rövid időn belül a hatóság látókörébe került egy helyi férfi, akit gyanúsítottként hallgattak ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az eljárás során kiderült, hogy az elkövető Kisvejkén más bűncselekményt is elkövetett, amikor egy ingatlan udvaráról egy quadot vitt el.

Az ügyben a Bonyhádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close