full screen background image
Keresés
2019 szeptember 8 - vasárnap
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Együtt énekeltek a P.Mobillal a gyönki iskolások – videó

Együtt énekeltek a P.Mobillal a gyönki iskolások – videó

2017.03.17. Hatalmas meglepetés érte a gyönki általános iskola tanulóit, amikor hétfő délután meglátogatta őket a P.Mobil együttes, élükön Schuster Lóránttal. Az erről készült videót a Duna TV csütörtöki műsorában mutatták be, a felvételt az együttes vezetője is megosztotta Facebookon.

Átlagos napnak indult a csütörtöki a gyönki iskolatanulói, a Harmónia-Rend-Band Gyermekkórus & Zenekar tagjai számára. A diákoknak sejtelmük sem volt a készülő meglepetésről. Gyanútlanul kezdtek bele a P.Mobil klasszikusa, „A Zöld, a Bíbor és a Fekete” című örökzöld éneklésébe. Ám amikor az ajtón egyszer csak besétált Schuster Lóránt és a P.Mobil többi tagja, rögtön sikításban törtek ki. Az egyik diák azt mondta, sírógörcsöt kapott, amikor meglátta őket.

Schuster Lóránt egy hivatalos oklevelet is átadott a diákoknak arról, hogy a P.Mobil honlapján már egymillióan látták azt a videót, melyen a február 17-én megtartott gyönki Sulifarsangon játszotta el a magyar rockzene nagyja, a P. Mobil klasszikusát, az imént említett „A Zöld, a Bíbor és a Fekete” című halhatatlan számát. Az erről készült felvétel pillanatok alatt körbejárta az országot.

Az eredeti videót,melyet több mint egymillióan láttak, itt találja – kattintson!

Az együttes minikoncertet is adott a diákoknak, akik együtt énekeltek a rocklegendákkal.

Fotó:
Read previous post:
Fedezd fel a Sárközt!

2017.03.17....

Close