full screen background image
Keresés
2020 február 25 - kedd
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

Életre szóló kalandba vágna a szekszárdi Palkó Tünde – segítsen valóra váltani álmát!

Életre szóló kalandba vágna a szekszárdi Palkó Tünde – segítsen valóra váltani álmát!

2017.11.29. Életre szóló kalandban lehet része a szekszárdi Palkó Tündének, aki versenybe szállt azért, hogy Magyarországot képviselhesse 2018-ban, a Fjallraven Polar kutyaszános túrán. Ehhez azonban nyernie kell az internetes közönségszavazáson, amiben az olvasók szavazatára is számít.

A ruházatokat készítő Fjällräven cég minden évben meghirdeti a Fjallraven Polar túrát, mely Norvégiából, Signaldalen-től indul és Svédországba vezet, az északi sarkkörön túlra. A résztvevők kutyák vontatta szánokon teszik meg a mintegy 300 kilométeres távot. A Fjällräven a világ minden tájáról összesen húsz embert visz el a zord sarki körülmények között megtartandó egyhetes túrára. Tíz résztvevőt szakmai zsűri választ ki, míg a másik tíz túrázót az interneten meghirdetett közönségszavazás eredménye alapján választják ki. Az idén tíz régióra osztották a világot, minden régióból két embert visznek el, egyet a zsűri döntése, egyet a szavazatok száma alapján választanak ki. Az utazás költségét és a szükséges felszereléseket a Fjällräven biztosítja. A 2018-as túrát április 9. és 14. között rendezik meg.

A versenybe az idén a 28 éves szekszárdi Palkó Tünde is benevezett. Mint mondta, még sosem volt része hasonló kalandban, de szívesen próbára tenné magát a kemény kihívást jelentő túrán, melyet egyébként egy Svédországban tartandó felkészítő tábor előz meg. Tünde, aki szereti az extrém helyzeteket, úgy érzi, hogy készen áll a kihívásra. Azért szeretne elindulni a túrán, hogy életre szóló kalandban lehessen része.

Ahhoz azonban, hogy álma valóra váljon és részt vehessen a nagy kalandban, az internetezők segítségére van szüksége.  Tünde, ahogy szerkesztőségünk is, azt kéri, hogy azok, akik szimpatikusnak találják bemutatkozó videója és az általa megadott adatok alapján, szavazzanak rá a polar.fjallraven.com oldalon. Szavazni december 14-ig lehet.

Tünde a bemutatkozó adatlapján többek között azt emeli ki magáról, hogy optimista és mindig a napos oldaláról szemléli a világot. A némi humort is tartalmazó bemutatkozó videó nagy része egyébként Szekszárd nevezetes helyszínein, a Béla király téren és a Vármegyeháza kertjében készült.

Tünde adatlapját és bemutatkozó videóját itt találja, és szavazatát is az alábbi linken adhatja le – kattintson!
Read previous post:
Close