full screen background image
Keresés
2019 december 27 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Életveszélyes sérültje is lett a kocsmai verekedésnek Varsádon

Életveszélyes sérültje is lett a kocsmai verekedésnek Varsádon

2016.01.31. Egy férfi életveszélyes, egy másik súlyos, egy harmadik pedig könnyű sérülést szenvedett szombat hajnalban, miután verekedés tört ki egy varsádi kocsma előtt.

Előzetes szóváltást követően dulakodás alakult ki egy söröző előtt szombaton hajnali fél három körül Varsádon. A dulakodásba, melybe többen bekapcsolódtak, három férfi sérült meg. Az elsődleges orvosi információk szerint egy 24 éves medinai férfi életveszélyes, egy 29 éves szedresi férfi súlyos, egy 32 éves medinai férfi könnyű sérülést szenvedett. A sérülteket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A rendőrök előállítottak három varsádi férfit, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket életveszélyt okozó testi sértés bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozók egy 23 és egy 29 éves férfit vettek őrizetbe. Egy harmadik, 32 éves férfi szabadlábon védekezhet. Az ügyben a további eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

A Kadarka.net meg nem erősített információi szerint a verekedés két társaság tagjai között tört ki. Úgy tudjuk, hogy a konfliktus azért pattant ki, mert a – későbbi – sértettek az őrizetbe vett férfiak szerint bámulták az ő barátnőiket. Információnk alapján az életveszélyes sérültet valamiféle fadarabbal, vagy husánggal ütötték. Harmadik társuk, aki szabadlábon védekezhet – úgy tudjuk – megpróbálta a verekedőket szétválasztani. Ugyancsak meg nem erősített információnk szerint a balhézó férfiak ittasak voltak.


ElőzőGyógygödör Vendégház KövetkezőTöbb ezer reklám található illegális tartalmat szolgáltató magyar weboldalakon


Read previous post:
Több ezer reklám található illegális tartalmat szolgáltató magyar weboldalakon

2016.01.31....

Nem ellenszenvesek a magyarok számára a szomszédos országok

2016.01.31....

Close