full screen background image
Keresés
2020 október 25 - vasárnap
  • :
  • :

Életveszélyesen összevert egy 55 éves férfit

Életveszélyesen összevert egy 55 éves férfit

2019.09.04. Őrizetbe vett a rendőrség egy 22 éves váraljai férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy szerdán életveszélyesen bántalmazott egy 55 éves férfit Izményben.

Bejelentés érkezett a rendőrségre kedden 16 óra 23 perckor, hogy a délután folyamán Izményben bántalmaztak egy személyt, aki eszméletlen állapotban van. Az egyenruhások nagy erőkkel vonultak a településre, ahol a helyszíni adatgyűjtés során megállapították, hogy a megvert személy egy 55 éves helyi férfi, aki a bántalmazás miatt súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az elsődleges intézkedések során kiderült, hogy a sértettet egy 22 éves váraljai férfi verte meg, akit rövid időn belül elfogtak és előállítottak – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az elkövetőt a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte. A rendőrök az elkövetőt őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálják a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close