full screen background image
Keresés
2019 november 6 - szerda
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Életveszélyt okozó testi sértés Tolnán: rendőrkézen a másik támadó is

Életveszélyt okozó testi sértés Tolnán: rendőrkézen a másik támadó is

2018.02.06. Őrizetbe vették azt a 28 éves tolnai férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy társával rátámadt egy helyi férfire, aki életveszélyesen megsérült.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint 2018. január 13-án este két férfi vascsövekkel betörte egy tolnai lakóház ajtaját, majd a házban bántalmaztak egy férfit. A támadók ezt követően ellopták a sértett használatában lévő gépkocsit. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök azonosították az egyik elkövetőt, egy 42 éves keceli férfit, aki az eltulajdonított személygépkocsival közlekedési balesetet szenvedett Harcon. A férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására. A gyanúsított 28 éves tolnai társa ellen elfogató parancsot adtak ki.

A körözési eljárás eredményeként a rendőrök 2018. február 3-án elfogták a másik támadót is, egy 28 éves tolnai férfi, akit szintén gyanúsítottként hallgattak ki életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek az előzetes letartóztatás indítványozására.

Az ügyben a további eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

* A kép illusztráció


ElőzőIskolába indult, de nem ért oda KövetkezőMegtalálták a molekulát, amely a férfiakat a szklerózis multiplextől védheti


Read previous post:
Megtalálták a molekulát, amely a férfiakat a szklerózis multiplextől védheti

2018.02.06....

Szekszárdi Területi Vérellátó – Februári intézeti véradás

2018....

Close