full screen background image
Keresés
2018 december 15 - szombat
  • :
  • :

Elgázolta, majd cserbenhagyta – meghalt a gyalogos

Elgázolta, majd cserbenhagyta – meghalt a gyalogos

2015.12.07. Segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást egy december 4-én történt halálos gázolás miatt a Dombóvári Rendőrkapitányság.

2018hirdetés

A baleset december 4-én 5 óra 30 körül történt a 6532-es számú úton, Hőgyész és Dombóvár között, a Mászlony pusztai buszmegállónál. A balesetben egy ismeretlen jármű elgázolt egy gyalogost, vezetője segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A gyalogos később ellátás közben – a mentőautóban – életét vesztette – közölte a Police.hu.

A Dombóvári Rendőrkapitányság ezért eljárást indított segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Dombóvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Dombóvári Rendőrkapitányságon (Dombóvár, Dombó Pál utca 10.), vagy hívja a 0674/566-070-es számot. Bejelentést – a névtelenség megőrzése mellett – tehetnek az ingyenesen hívható 80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Mint azt korábban már megírtuk, a november 29-én vasárnap Kéty és Zomba között történt halálos baleset kapcsán is szemtanúkat keres a rendőrség. A részletekért kattintson!

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close