full screen background image
Keresés
2021 július 25 - vasárnap
  • :
  • :

Élmény a családnak: megnyitja kapuit a fürdő

Élmény a családnak: megnyitja kapuit a fürdő

2015.05.19 Május 21-én ismét megnyitja kapuit a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő. A jegyárak nem változtak, a bérletek május végéig kedvezményesen válthatók.

A téli karbantartások végeztével az élményfürdő készen áll a nyitásra. Az előző év(ek) tapasztalatai alapján történt néhány változás. Igyekeztek a szolgáltatások körét bővíteni, javítani. A gyermekmedence új csúszdát kapott, a játszótér egy része pedig árnyékos helyre került.

Hatvanezer vendége volt az élményfürdőnek 2014-ben

A gyermekmedence és a mellette található medence környékén félárnyékolókat helyeztek el. Ezek a vízfelületek egy részét is árnyékkal fedik, így a legkeményebb nyári napsütésben is el lehet majd bújni a tűző nap elől. A szekszárdiak továbbra is kedvezménnyel válthatnak belépőjegyet.

A jegyárak a tavalyihoz képest nem változtak. Május 31-ig pedig rendkívüli akcióban, 20 százalékos kedvezménnyel lehet bérletet vásárolni – derült ki Ács Rezső polgármester tájékoztatásából.

A fürdő látogatóinak 46 százaléka Szekszárdról, 54 százaléka vidékről érkezett 2014-ben

A korábbi évek kedvező tapasztalatai alapján idén is minden kedden lesz búvárkodás, ahol a gyerekek ellenőrzött körülmények között merülhetnek. A felnőtteknek vízitorna és aquazumba foglalkozásokat tartanak – mondta el Csillag Balázs, Szekszárdi Sportközpont Nkft. vezetője.

A gyermeknapon arcfestéssel, légvárral, rendőr- és tűzoltókocsi bemutatóval, valamint pedálos retro autókkal várják a gyermekeket.

Az aktív kikapcsolódást kedvelők örömére strandröplabda tornát rendeznek június 17-én. Július 11-én strandröplabda és strandkézilabda tornát tartanak. Utóbbi rendezvényre már most több mint 150 sportoló jelezte részvételi szándékát. Ezek mellett éjszaki fürdőzéssel egybekötött strandmozi is lesz.

A vendégek Szekszárd 45 kilométeres körzetéből látogatják az élményfürdőt

Idén is megrendezik a fürdőnapokat augusztus 1-jén és 2-án. A vendégeket augusztus 1-jén éjszakai strandolásra várják a fürdőbe, amit folyékony tűzijáték bemutató zár.

A nyitásra, de legkésőbb hétfőig a fürdő honlapja is teljesen megújul. A honlap frissebb és informatívabb lesz – tudtuk meg Csillag Balázstól.

 

Értékes terület az uszoda

Az uszoda a tanév végén zár be és szeptember 7-én nyit ki. Ezzel egy időben zár majd be az élményfürdő. Így a vízisportok szerelmesei minden nap hódolhatnak kedvenc időtöltésüknek. Aki úszni szeretne, az reggel 6 óra és délelőtt 9 óra között kedvezményes áron válthat úszójegyet az élményfürdőbe.

Az új városi uszoda a fürdő bejáratától jobbra eső területen épülhet fel. Az előkészületek már zajlanak, “jelenleg a források gyűjtése folyik”. Remélhetőleg már az idén elkezdhetik az építését, ami két éven belül befejeződhet. A régi uszoda pedig értékes fejlesztési terület, ahol lakások, vagy akár a tervezett négycsillagos szekszárdi szálloda épülhet.

 

A jegyárakat itt találja – kattintson!

 

 
Read previous post:
Close