full screen background image
Keresés
2021 november 22 - hétfő
  • :
  • :

Előzetes letartóztatásba került az őcsényi pedofil – videóval

Előzetes letartóztatásba került az őcsényi pedofil – videóval

2018.08.03. Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt az őcsényi férfit, aki az Egyesült Királyságban fogtak el és akit azzal gyanúsítanak, hogy saját kiskorú lányával létesített szexuális kapcsolatot, a gyermek akarata ellenére – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Egyesült Királyságban fogták el, majd 2018. augusztus elsején átadták a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának azt az európai elfogatóparancs alapján körözött 41 éves őcsényi férfit, aki 14 éves lányával a gyermek 11 éves kora óta létesített szexuális kapcsolatot a lány akarata ellenére.

A férfi a nyomozás adatai szerint a lányt hetente több alkalommal, különböző módokon kényszerítette fenyegetéssel és erőszakkal szexuális együttlétekre, valamint a gyermekét különféle megalázó élethelyzetekbe hozta, továbbá erotikus tartalmú beszélgetéseket folytatott vele telefonon, és ilyen témájú felvételek készítésére próbálta rávenni őt.

A rendőrök a férfit elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntett, kiskorú veszélyeztetése bűntett, valamint gyermekpornográfia bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A férfit pénteken a Szekszárdi Járásbíróság a Szekszárdi Járási és Nyomozó Ügyészség indítványa alapján egy hónapra letartóztatásba helyezte.
Read previous post:
Close