full screen background image
Keresés
2021 július 25 - vasárnap
  • :
  • :

Elszabadult lovak vágtáztak szembe a forgalommal az M6-oson

Elszabadult lovak vágtáztak szembe a forgalommal az M6-oson

2017.05.15. Elszabadult lovak vágtáztak szembe a forgalommal hétfő reggel az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán. Az állatok egy Paks mellett található telepről szöktek ki.

Az autópályán vágtázó lovakat egy rendőrjárőr észlelte reggel fél 9 körül. A rendőrök a lovak elé kerültek és mivel a megfékezésük nem volt lehetséges, fényjelzéssel biztosították az útvonalukat. A rendőrség az autópálya bal pályatest forgalmát a tengelici és szedresi csomópontjánál lezárta. A kilenc lovat a tengelici csomópontnál az autópályáról leterelték, majd az érintett szakaszt átvizsgálták, amelynek során további négy lovat találtak, amelyeket a dunaszentgyörgyi pihenőbe tereltek – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az állatok egy Paks közelében található telepről törtek ki, befogásukról a rendőrök a helyszínre érkező gazda közreműködésével gondoskodtak. Az eset következtében senki sem sérült meg, kár nem keletkezett és a lovak sem sérültek meg. A forgalomkorlátozás véget ért, a forgalom az érintett szakaszon újra zavartalan.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close