full screen background image
Keresés
2019 december 27 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Eltűnt a képen látható tolnai férfi! Biciklivel indult dolgozni, de nem ért oda

Eltűnt a képen látható tolnai férfi! Biciklivel indult dolgozni, de nem ért oda

2017.09.23. A  képen látható tolnai Szalai Lajos keresi a Szekszárdi Rendőrkapitányság.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság körözési eljárás keretében keresi Szalai Lajos. A férfi szeptember 19-én kerékpárral távozott otthonról, életjelet azóta sem adott magáról. Szalai Lajos kerékpárját azóta Bogyiszlón, Doromlásnál megtalálták – mondta el a Kadarka.net kérdésére Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A férfi családja és ismerősei felhívást intéztek az internetezőkhöz Facebookon.

Az 52 éves tolnai lakos 2017.09.19-én kedd reggel kerékpárral indult dolgozni, de munkahelyére nem érkezett meg ezért keresni kezdték. Kerékpárját a szomszéd falunál Bogyiszló, Doromlásnál találták meg. Családja átnézte a könyéket de nem sikerült a megtalálniuk. Szalai Lajos eltűnésekor munkásoverált és esetleg munkáskabátot viselt, nála lehetnek az iratai valamint egy csíkos szatyor és esőkabátja. Telefonja nála van de az már nem csöng ki.

Betegsége nincs , vékony testalkatú kb 175 cm magas, sötét, őszülő haja van és bajszot visel. Kérjük, aki felismeri vagy látta, esetleg információja van az eltűnt személy tartózkodási helyét illetően hívja a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon vagy értesítse lányát Szalai Krisztinát a 06308928231-es telefonszámon – olvasható a közösségi portálon megosztott bejegyzésben.

Forrás: Facebook.com –  Fotó: 


ElőzőMintegy tízezer ember idő előtt halálát okozza a dízelgépkocsik károsanyag-kibocsátása Európában


Read previous post:
Close