full screen background image
Keresés
2019 május 28 - kedd
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Eltűnt egy idős férfi a viharban Szekszárdon

Eltűnt egy idős férfi a viharban Szekszárdon

2017.06.25. Eltűnt idős férfit keresnek Szekszárd déli részén, Szőlőhegy környékén. A férfi eltűnéséről egy olvasónk értesítette portálunkat.

Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, délelőtt 10 óra környékén kaptak bejelentést arról, hogy eltűnt egy idős férfi Szekszárd-Szőlőhegyen. Az idős férfit felkutatását azonnal megkezdték. Mint azt Huszti Gábor tudatta, a férfi feltehetőleg a reggeli özönvíz szerű esőzéssel összefüggésben tűnt el. A férfi keresésébe a katasztrófavédelem, a mentőszolgálat és a Szekszárdi Kutató-mentő Csoport tagjai, valamint egyéb civilek is bekapcsolódtak. A férfit Szőlőhegyen, illetve az attól keletre fekvő sík területeken környékén keresik, de felkutatása egyelőre nem járt sikerrel.

A sajtószóvivő elmondta, a rendőrség közigazgatási eljárást indított a férfi eltűnése miatt.

Mint azt megírtuk, reggel cseresznye, sőt dió nagyságú jegek is estek Szekszárdon, ahol rövid idő alatt 50 mm-t meghaladó csapadék hullott.  A jégesőről és az özönvízről itt talál videókat és képeket – kattintson!

Holtan találtak rá a Szőlőhegyen eltűnt idős férfira

* A kép illusztráció


Előző„Horgászparadicsom a Kossuth Lajos utcában” KövetkezőMég durvább jégeső jöhet: 5 centis jég és orkán erejű szél érkezhet


Read previous post:
Még durvább jégeső jöhet: 5 centis jég és orkán erejű szél érkezhet

2017.06.25....

Súlyos balesetet okozott a 24 éves bátaszéki férfi

2017.06.25....

Close