full screen background image
Keresés
2020 november 29 - vasárnap
  • :
  • :

Embercsempészt és harminchét migránst állítottak elő Szekszárdon

Embercsempészt és harminchét migránst állítottak elő Szekszárdon

2017.10.24. Harminchét indiai, pakisztáni és afgán illegális migránst szállított egy szerb embercsempész egy furgonban, melyet kedd délután vontak ellenőrzés alá az M6-os autópálya Sárközi pihenőhelyénél.

A furgont, illetve vezetőjét az M6-os autópálya Sárközi pihenőhelyénél vonták ellenőrzés alá a Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei kedd délután három óra körül. A jármű rakterében 37 külföldi személy utazott, akik okmányokkal nem rendelkeztek, így nem tudták hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon.

A rendőrök a 45 éves szerb állampolgárságú sofőrt, valamint az önmagukat indiai, pakisztáni és afgán állampolgárságúnak valló személyeket a Szekszárdi Rendőrkapitányságra előállították – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a szerb férfi ellen büntetőeljárást rendelt el embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. Az egyenruhások intézkedtek az illegális migránsok egészségügyi ellátásáról, valamint részükre élelmiszert és innivalót biztosítottak. A rendőrök a későbbiekben intézkednek a külföldiek tompai határrendészeti létesítmény kapuján történő átkíséréséről.

A legutóbb, mint arról beszámoltunk, bő egy hete vettek őrizetbe a szekszárdi rendőrök egy bolgár embercsempészt, aki hat afgán illegális bevándorlót szállított az M6-os autópályán.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close