full screen background image
Keresés
2021 július 24 - szombat
  • :
  • :

Emberölési ügy – újabb férfit vett őrizetbe a rendőrség

Emberölési ügy – újabb férfit vett őrizetbe a rendőrség

2016.02.15. Egy harmadik férfit is őrizetbe vettek a Tolna megyei rendőrök a dunaföldvári férfi eltűnése nyomán indított emberölési ügy kapcsán.

A Tolna megyei rendőrök Budapesten, a Liszt Ferenc Repülőtéren vasárnap délben vették őrizetbe G. A. dunaújvárosi lakost – közölte a Police.hu.

Mint azt korábban már megírtuk, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a múlt hét csütörtökön közölte, emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást  egy dunaföldvári férfi több mint két évvel ezelőtti eltűnése ügyében. A nyomozást emberölés gyanúja miatt 2016. január 5-én rendelték el. Az üggyel összefüggésben két gyanúsítottat a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett. Sz. J. és G. R. dunaújvárosi lakosok ellen emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

A Castellum.do portál arról számolt be, hogy az egyik érintett Gál Roland önkormányzati képviselő, a közbiztonsági bizottság korábbi elnöke. Később a Fidesz dunaújvárosi szervezetének elnöksége kezdeményezte Gál Roland önkormányzati képviselő önkormányzati frakcióbeli tagságának felfüggesztését.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close