full screen background image
Keresés
2021 július 24 - szombat
  • :
  • :

Emberségből kitűnőre vizsgázott a két rendőr

Emberségből kitűnőre vizsgázott a két rendőr

2019.08.10. A Paksi Autópálya Alosztály két egyenruhása az M6-os autópályán rosszul lett asszonyon és két gyermekén segített – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A Paksi Autópálya Alosztály járőreit péntek kora délután riasztották az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalára – a 127-es kilométerszelvény közelébe –, ahol egy autó félrehúzódott a leállósávba, mivel annak sofőrje – egy 41 éves nő – vezetés közben rosszul lett. Az asszony két gyermekével – egy 10 éves kisfiúval és egy négy hónapos kislánnyal – utazott külföldre, amikor rosszul lett. A bajbajutottakhoz elsőként a paksi autópálya rendőrök, Kincses Kitti rendőr törzsőrmester, baleset-helyszínelő és Nagy József rendőr törzsőrmester, járőrvezető érkezett, akik rögtön megtették az elsődleges intézkedéseket.

Az egyenruhás a két gyermeket – édesanyjuk beleegyezésével – a szolgálati gépkocsiba vitte, és megkezdte gondozásukat és felügyeletüket. Járőrtársa pedig a mentők kiérkezéséig a láthatóan rosszul levő nőt nyugtatta. Rövid időn belül az Országos Mentőszolgálat munkatársai is megérkeztek, akik a 41 éves nőt kórházba szállították, munkatársaink pedig a két gyermeket vitték édesanyjuk után az egészségügyi intézménybe. Kincses Kitti és Nagy József a nagyszülők megérkezéséig ellátták és gondozták a bajba jutott asszony gyermekeit.

Fotó: TMRFK