full screen background image
Keresés
2021 január 21 - csütörtök
  • :
  • :

Emlékplakettet vehetett át Kutny Gábor a magyar sajtó napja alkalmából

Emlékplakettet vehetett át Kutny Gábor a magyar sajtó napja alkalmából

2018.03.19. Emlékplakettet vehetett át Kutny Gábor, a Tolnatáj Televízió szerkesztő-riportere a magyar sajtó napja alkalmából dr. Balázs Gábortól, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetőjétől.

A katasztrófavédelem egyik legfontosabb feladata – a tűzoltói beavatkozásokon túl – a lakosság pontos, hiteles tájékoztatása a bekövetkezett eseményekről, az őket körülvevő veszélyeztető tényezőkről, illetve ezek megelőzésének lehetőségeiről. A sajtóreggeli immár több éves hagyományra tekint vissza, ami kiváló alkalom arra, hogy a sajtó képviselőivel közösen értékeljük az elmúlt évet, valamint azt, mit tehetünk a közös cél, a lakosság információkkal történő ellátása érdekében.

Kutny Gábor

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság három évvel ezelőtt emlékplakettet alapított a katasztrófavédelem munkájáról a közvélemény folyamatos, pontos és hiteles  tájékoztatásának elismeréséért, amit ezúttal Kutny Gábor, a Tolnatáj Televízió szerkesztő-riportere kapott. Kutny Gábor az elismerést az egész szerkesztőségnek  ajánlotta, mint elmondta, ez is egy olyan munka, amit nem lehet egyedül végezni, összefogás, csapatmunka szükséges hozzá, és munkatársaival közösen mindig a lakosság hiteles tájékoztatását tartják szem előtt.

Forrás/fotó: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Read previous post:
Close