full screen background image
Keresés
2020 június 28 - vasárnap
  • :
  • :

Erdei Zsolt tart edzést a szekszárdi harcművészeti és küzdősport expo-n

Erdei Zsolt tart edzést a szekszárdi harcművészeti és küzdősport expo-n

2020.01.19. Nagyszabású harcművészeti és küzdősport expot rendez az Alisca Taekwondo Klub február 1-én, a szekszárdi sportcsarnokban.

A rendezvényen, mely a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00496 számú pályázat keretében valósul meg, összesen 9 stílus – boksz, kick boksz, karate, taekwondo, kung fu, shinkendo, muay thai, grappling, katonai közelharc – mutatkozik be , edzések, bemutatók és mérkőzések formájában. A sportcsarnokba a belépés díjtalan, a küzdőtéren megrendezett programokon való részvétel úgy szintén.

A kisebb termekben különböző korosztályoknak, kezdőknek, illetve haladóknak meghirdetett edzések várják a sportolni vágyókat, melyeken előzetes regisztrációt követően lehet részt venni. A rendezvényen kiegészítő szolgáltatások is igénybe vehetők majd, így jelen lesz gyógytornász, dietetikus, masszőr, gyermekjátszó, és ki lehet próbálni az air softot is.

Az expon részt vesz, és edzést tart a nagyközönség számára Erdei Zsolt, amatőr világbajnok, többszörös Európa bajnok, olimpiai bronzérmes és volt profi világbajnok bokszoló.

Az esemény fővédnöke Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke.

Részletek a www.aliscatkd.hu/expo oldalon és a klub facebook oldalán, https://www.facebook.com/AliscaTaekwondoKlub/, az események menüpont alatt.

Forrás: Alisca Taekwondo Klub
Read previous post:
Close