full screen background image
Keresés
2020 július 3 - péntek
  • :
  • :

Éremeső zúdult a szekszárdi íjászokra Sötétvölgyben

Éremeső zúdult a szekszárdi íjászokra Sötétvölgyben

2019.05.01. Szombaton rendezte meg az Alisca Nyilai Íjász Egyesület a Tavaszi 3D versenyét, mely egyben a Dél-Dunántúli Régiós 3D versenysorozat sötétvölgyi Állomásversenye volt.

A megmérettetésre az egész országból érkeztek íjászok. A pálya színvonalas és nehéz volt, a bejárást nehezítette a péntek éjjel lezúduló hatalmas eső, mely sártömeggé változtatta az erdőt, ám így is szép éremeső zúdult az Aliscára, melynek versenyzői hét arany-, hat ezüst- és öt bronzérmet szereztek tájékoztatott az egyesület.

Aranyérmes lett Dudás József, Barta Nikolett, Barta Viktória, Laluja Sára, Müller Olivér, Szeitl Milán, valamint Török István Szilárd és Wehovszky Kíra Tícia. Ezüstérmet szerzett Keszler István, Berek Hunor, Juhász Márton, Müller György, Schmidt György, Szedmák Fanni. Bronzérmes lett Németh Norbert, Harka Zoltán, Lehőcz Bulcsú, Oláh Klaudia, illetve Török Hanna Vanda.

Szintén ezen a napon, az egyesület versenyzője, Dózsa Alexandra Sárváron járt a XVIII. Saslövő Íjászbajnokságon, melyen LB női kategóriában a 2. helyen végzett, míg a megszerzett pontszáma a zöld medálra volt elegendő.

A vasárnap sem telt aliscás eredmény nélkül, Bencze Gábor a WA Pályaíjász Évadnyitó 2019 versenyén Budapesten aranyérmet szerzett.
Read previous post:
Close