full screen background image
Keresés
2021 június 25 - péntek
  • :
  • :

Erős ellenfél érkezik Szekszárdra

Erős ellenfél érkezik Szekszárdra

2019.12.12. Az elmúlt két mérkőzésen hozott remek formát szeretné folytatni a KSC Szekszárd az Uni Győr MÉLY-ÚT elleni rangadón, mely december 14-én szombaton 17 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban. Érdemes lesz kilátogatni a csarnokba, hiszen karácsony előtt ez lesz a csapat utolsó hazai mérkőzése.

Mivel a KSC Szekszárd európai kupaszereplése jelenleg szünetel, a Győr pedig kiesett, ezért mindkét csapat csak a hétvégi összecsapásra tud koncentrálni. Igen komoly és erős ellenfél érkezik Szekszárdra, mely kimondottan hosszú kispaddal rendelkezik. Fontos, hogy a szekszárdi játékosok a lefújás pillanatáig maximálisan koncentráljanak.

A KSC folytatja a szekszárdi középiskolák irányába elindított kezdeményezését. Ezúttal a Bezerédj István Szakképző Iskola, a Vendéglátó Szakképző Iskola és az Ady Endre Szakképző Iskola tanulói léphetnek be ingyen a mérkőzésre.

Azonban ez a nap nemcsak emiatt a rangadó miatt lesz fontos. A klub a Csobogó együttes egyik tagjával, Varga Jenővel közösen szervezte meg a KSC Karácsonyváró Családi Napot. Az eseményre sok szeretettel várnak minden általános iskolás korú gyermeket, szüleiket és pedagógusaikat. A programra a belépés ingyenes, de a helyszínen kihelyezett urnákban összegyűlt pénzadománnyal mindenki tehet valamit Gereben Lívia gyógyulása érdekében.

Forrás: kscszekszard.hu
Read previous post:
Close