full screen background image
Keresés
2019 január 17 - csütörtök
  • :
  • :

Erős emberek veszélyeztették a közlekedés biztonságát

Erős emberek veszélyeztették a közlekedés biztonságát

201.5.12.13. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást folytat a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes(ek) ellen.

Ismeretlen, vagy ismeretlenek kihúzták a földből, majd a Sport utcában lévő szelektív hulladékgyűjtőbe állították Faddon a Mátyás Király utca és a Sport utca kereszteződésében, valamint a Sport utca és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblák oszlopait.

Szekszárdon, november 20-án a Csalogány utca 23-as szám előtt lévő útszakaszról távolított el egy ismeretlen, vagy ismeretlenek egy ,,Tehergépkocsival behajtani tilos” jelzőtáblát, amely súlyhatár megjelölő kiegészítő táblával volt ellátva – közölte a Police.hu.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmények elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon (Szekszárd, Mészáros Lázár utca 19-21), vagy hívja a 74/501-100-as telefonszámot. Névtelensége megőrzése mellett is tehet bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.
Read previous post:
Close