full screen background image
Keresés
2018 december 13 - csütörtök
  • :
  • :

Erősebb infrastruktúrával és szélesebb zenei felhozatallal készül az EFOTT

Erősebb infrastruktúrával és szélesebb zenei felhozatallal készül az EFOTT

2016.07.08. Erősebb infrastruktúrával, hosszabb strandszakasszal és szélesebb zenei felhozatallal várja az érdeklődőket az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) Velencén július 12. és 17. között  – hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki adásában.

2018hirdetés

Maszlavér Gábor fesztiváligazgató elmondta: a rendezvény területe idén csaknem 30 hektár lesz, jóval hosszabb lesz a strandrész, emellett erősebb infrastruktúrával, több kiszolgáló létesítménnyel, büfékkel, illemhelyekkel várják a látogatókat. Idén saját wakeboard-pályája és két strandröplabdapályája is lesz a rendezvénynek, de vízilabdázás és sárkányhajózás is színesíti a programokat.

Kitért arra is, hogy idén két felsőoktatási intézmény látja el a házigazda szerepét: a Debreceni Egyetem a kulturális és civil programokért, a Testnevelési Egyetem a sportprogramokért felel.

A fesztiválon a legnépszerűbb hazai formációk, a WellHello, a Halott Pénz mellett fellép többek között a brit Rudimental is. A Brains különleges produkcióval, a PASO filmzenékkel készül. A Mary PopKids dobos formációval egészül ki, a 30Y koncertjét élőben festik le képzőművészek, valamint elhangzik az EFOTT-himnusz is, amelyet a Margaret Island, Felcser Máté (Punnany Massif) és Jumo Daddy (Irie Maffia) közösen írt és ad elő – ismertette a zenei kínálatot a fesztiváligazgató, hozzátéve: új helyszín a Muzsika-sziget, ahol egyebek mellett nótakaraoke szórakoztatja majd a résztvevőket.

MTI
Read previous post:
Close