full screen background image
Keresés
2021 szeptember 21 - kedd
  • :
  • :

Értékvetélkedőre hívják Tolna megye iskolásait

Értékvetélkedőre hívják Tolna megye iskolásait

2017.09.28. Értékvetélkedőt szervez középiskolások és felső tagozatos általános iskolások számára a Tolna Megyei Önkormányzat.

A Tolna megyében megvalósuló tervezett program sikeres lebonyolításához a végleges jelentkezéseket 2017. szeptember 30-ig kell megtenni. Az előzetes jelentkezést az otos@tolnamegye.hu e-mail címre várják!

A következő kategóriákba lehet jelentkezni:

1. kategória általános iskola 5-6. osztály

2. kategória általános iskola 7-8. osztály

3. kategória középiskola 9-10. osztály

4. kategória középiskola 11-12. osztály

A csapatokban résztvevő diákok, valamint az őket patronáló tanárok az ősz folyamán a www.kincsestolnamegye.hu oldalon találnak majd teszt feladatokat, s ahogy az előző évben, most is kell kidolgozandó feladatot elkészíteni. Ennek részleteiről a későbbiekben tájékoztatjuk a jelentkezőket.

A beküldött feladatok alapján továbbjutott csapatokat ezután várjuk egy félnapos alkalomra („Értékhangoló”), ahol tanárok és diákok további ismereteket szerezhetnek a hungarikum mozgalomról, az értékgyűjtés lényegéről, és ahol színes programokkal kívánunk érdeklődést kelteni a megyei és országos értékek iránt.

A megyei döntőbe bejutott csapatoknak – terveink szerint áprilisban – kategóriánként személyes részvétellel zajló, részben foglalkoztató és játékos elemekkel színezett nyilvános vetélkedőt szervezünk.

Forrás: Tolna Megyei Önkormányzat. Fotó: Ótós Réka

Kapcsolódó anyagok:
„Az érték mindenkié…!”
A „Deákhullám” és az „Apáczais Diákok” képviselheti Tolna megyét

 
Read previous post:
Close