full screen background image
Keresés
2018 december 27 - csütörtök
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Évekkel ezelőtti tolnai bűncselekmény elkövetőjével szemben javasolnak vádemelést

Évekkel ezelőtti tolnai bűncselekmény elkövetőjével szemben javasolnak vádemelést

2018.04.05. Vádemelést javasol a rendőrség egy tolnai lopás elkövetője ellen – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

2018hirdetés

Egy tolnai férfi tett feljelentést a rendőrségen, mivel 2015. január 4. és 5. között egy ismeretlen kifeszítette az utcán leparkolt személygépkocsija jobb első és hátsó ajtaját, majd magnót, készpénzt és élelmiszert lopott az utastérből. Az elkövető a lopással mintegy 25 000 forint kárt okozott.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 22 éves helyi lakost. A férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták.

* A kép illusztráció


ElőzőSzekszárdi RETRO – dokumentumfilm vetítés Következő„Népszerű történelem Dáviddal” c. vetítettképes előadássorozat – A két világháború közötti magyar külpolitika revíziós törekvései


Read previous post:
„Népszerű történelem Dáviddal” c. vetítettképes előadássorozat – A két világháború közötti magyar külpolitika revíziós törekvései

2018....

Hogyan születnek a közösségi könyvek? – civilek a könyvtárban

2018....

Close