full screen background image
Keresés
2021 július 26 - hétfő
  • :
  • :

Évet értékelt a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Évet értékelt a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

2019.02.27. A Vármegyeháza dísztermében tartotta kedden a 2018-as évet értékelő és az előttünk álló esztendő fő feladatait meghatározó állománygyűlését a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A rendezvényen Erdélyi Krisztián tű. dandártábornok, a BM OKF általános főigazgató-helyettese, dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott, a rendvédelmi, társ- és együttműködő szervezetek vezetői, valamint a kirendeltségek és az igazgatóság tiszti állománya vett részt.

Dr. Balázs Gábor tű. ezredes, megyei igazgató beszámolója előtt az igazgatóság előző évi tevékenységét összefoglaló rövid videót tekinthették meg az egybegyűltek. Ezután az igazgató a 2018-as célkitűzések tükrében sorra vette és értékelte a tavalyi év legfontosabb eseményeit, külön kiemelve az egyes szakterületek munkáját.

Szólt a tűzvizsgálatokról, a katasztrófavédelmi gyakorlatokról, amelyek között nemzetközi vonatkozású is akadt, továbbá a védelmi igazgatás és a polgári védelem terén végrehajtott felkészítésekről, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tevékenységéről. Mindezek mellett kiemelte a funkcionális területek támogató tevékenységét, tájékoztatott az elmúlt évi fejlesztésekről és beruházásokról. Az igazgató megköszönte minden együttműködő és társszervnek, a gazdálkodó, civil és karitatív szervezeteknek, hogy együttműködésükkel támogatták az igazgatóság munkáját, hozzájárulva a 2018-as év sikereihez.

Erdélyi Krisztián tű. dandártábornok, a BM OKF általános főigazgató-helyettese a belügyminiszter és a tárca közbiztonsági főigazgatójának üzenetét tolmácsolva köszönetét fejezte ki az előző évben elért eredményekért és az elvégzett munkáért. A főigazgató-helyettes sikeresnek ítélte a megyei igazgatóság elmúlt évi tevékenységét, és ő is megköszönte a társ- és együttműködő szervek támogatását.

Erdélyi Krisztián az előttünk álló év fő feladatai közül elsőként az önkéntesek támogatását emelte ki, mondván, a szervezet stratégiai partnernek tekinti őket. A dandártábornok a tragikus kimenetelű lakástüzek megelőzését és az állományról való gondoskodást is 2019 főfeladatai közé sorolta. Szólt arról is, hogy a szervezet pozitív megítélésében kiemelt szerepet játszik a szolgáltatói szemléletű munkavégzés, ennek továbbvitele a jövőben is nagyon fontos.

Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Read previous post:
Close