full screen background image
Keresés
2018 december 10 - hétfő
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Ezer szekszárdi embernek, családnak nyújt segítséget az önkormányzat

Ezer szekszárdi embernek, családnak nyújt segítséget az önkormányzat

2017.12.12. Több mint ezer rászoruló embert, családot segít karácsony előtt levásárolható utalványokkal a szekszárdi civil szervezetek közreműködésével az önkormányzat.

2018hirdetés

Az önkormányzat a civil szervezeteken keresztül kíván támogatást nyújtani azoknak a rászoruló családoknak, akiknek az adventi időszak és a karácsony egy kicsit talán nehezebben telik – mondta el Ács Rezső a polgármesteri hivatalban hétfő délután, az utalványok kiosztása előtt. Hangsúlyozta, az utalványokat azért a civil szervezeteken keresztül juttatják el rászorulókhoz, mert ezek a szervezetek tudják a legjobban, hogy melyek azok a családok, emberek, akiknek a legnagyobb szükségük van a segítségre.

Civil szervezetek képviselői vették át az utalványokat Ács Rezsőtől. Fotó: Kadarka.net

Ács Rezső megköszönte dr. Tóth Gyulának, a szociális és egészségügyi bizottság elnökének, hogy a bizottság a rendelkezésre álló forrásokból támogatja a rászorulókat. Mint azt hozzáfűzte, az idén a bizottság által a jótékony célra szánt összeget a polgármesteri keretből kiegészítette. Így 18 civil szervezet közreműködésével összesen 2,8 millió forinttal tudják támogatni azt az ezer rászorulót, akik átvehetik az utalványokat – tudatta a városvezető.

A polgármester megköszönte a civil szervezeteknek azt a segítséget, amit az utalványok szétosztása terén nyújtanak, illetve köszönetet mondott a szervezetek egész évben végzett munkájáért. Egyben kérte a szervezetek megjelent képviselőit, hogy a jövőben is legyenek az önkormányzat segítségére.

Ács Rezső elmondta, az önkormányzat jövőre is támogatni fogja a rászorulókat. A polgármester ezt követően személyesen adta át az utalványokat az azok szétosztásában közreműködő civil szervezetek képviselőinek.

Fotó: Kadarka.net


adományozás Advent dr. Tóth Gyula szegénység
ElőzőUtalványokkal segíti a rászorulókat Szekszárd KövetkezőMég azelőtt meg tudták fékezni a tüzet, hogy átterjedt volna a lakóházra


Read previous post:
Még azelőtt meg tudták fékezni a tüzet, hogy átterjedt volna a lakóházra

2017.12.12....

Személyautó gázolt el egy kerékpárost Pincehelyen

2017.12.12....

Close