full screen background image
Keresés
2022 január 23 - vasárnap
  • :
  • :

Felborult egy traktor Szekszárdon, a Tartsay Vilmos utcában

Felborult egy traktor Szekszárdon, a Tartsay Vilmos utcában

2017.02.25. Felborult egy traktor szombat délután a Tartsay Vilmos utcában.

A John Deere márkájú traktor a Tartsay Vilmos utca és a Dienes Valéria utca kereszteződése, illetve a Tartsay Vilmos utca és a Szövetség utca találkozása közötti részen borult a jobb oldalára.

A traktor a Tartsay Vilmos utca és a Hunyadi utca kereszteződése felé közlekedett, amikor a mezőgazdasági vontató előtt haladó autó vészfékezett, miután az ott található zebráról egy gyalogos hirtelen lelépett. A traktor vezetője, annak érdekében, hogy elkerülje az ütközést, balra rántotta a jármű kormányát amitől a mezőgazdasági vontató felborult és a haladási irányt tekintve az úttest bal szélén, részben már a füves területen állt meg. A vészfékezést végrehajtó személyautó a baleset után elhajtott – tudta meg a Kadarka.net a jármű vezetőjétől.

A balesetet szenvedett traktor egy mezőgazdasági termelőszövetkezet tulajdonában áll.

A helyszínre két jókora mentőjármű érkezett, miután masszív kábeleket rögzítettek a több tonnás jármű bal hátsó, levegőben lógó kerekére, óvatosan a kerekeire állították a traktort. A művelet látványosság számba ment, a műszaki mentést becslésünk szerint mintegy százan követték figyelemmel.

Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője portálunknak hivatalosan is megerősítette, a balesetben senki sem sérült meg.

Fotó: Kadarka.net