full screen background image
Keresés
2021 május 13 - csütörtök
  • :
  • :

Félszázan „avatták fel” az Alsónyék és Bátaszék közötti kerékpárutat

Félszázan „avatták fel” az Alsónyék és Bátaszék közötti kerékpárutat

2019.01.09. Szemléletformáló eseményre került sor január 5-én az Alsónyék és Bátaszék közötti új kerékpárút átadása kapcsán.

A téli időjárás ellenére csaknem félszázan vállalkoztak arra, hogy megtegyék a Bátaszék és Alsónyék közötti távot kerékpárral, gyalogosan, rollerrel vagy épp segway-en állva. Többek közt a rendezvény fő segítőjének, a Bátaszéki Nagycsaládosok Egyesületének köszönhetően az érdeklődők egy tartalmas délutánt tölthettek el.

A decemberben átadott kerékpárút közel 2 km-es távjának megtételét követően a részvevőket az Alsónyéki Művelődési Ház udvarán meleg tea és zsíroskenyer várta. A hivatalos köszöntések elhangzása után, melyet Dózsa-Pál Tibor, Alsónyék polgármester, dr. Bozsolik Róbert Bátaszék polgármestere és a rendezvény főszervezője, Zámbori Tamás mondtak el, a Bátaszéki Önkormányzati Tűzoltóság három munkatársának segítségével kerékpáros baleseteket követő elsősegélynyújtási módokat ismerhettek meg a jelenlévők. Fárbás Csaba, Szabó Ferenc és Mayer Péter bemutatója után a Rolling Boys Motoros Baráti Kör segítségével kerékpáros KRESZ-teszt kitöltésére volt lehetőség. A résztvevő gyerekek szórakoztatását pedig Szilas Miklós vállalta.

A résztvevőknek és a rendezvény támogatóinak, így a Bátaszéki Polgárőr Egyesületnek, a BSE Kosárlabda Szakosztályának, a Motoros Körnek, az Alsónyéki Művelődési Háznak és a nagycsaládos tagtársaknak ezúton is köszönik a segítséget.

Forrás: bataszek.hu

Kapcsolódó cikk:
277 millió forintból épült bicikliút Alsónyék és Bátaszék között
Read previous post:
Close