full screen background image
Keresés
2022 január 20 - csütörtök
  • :
  • :

Fesztiválbelépőkkel vert át két embert

Fesztiválbelépőkkel vert át két embert

2016.10.03. A rendőrség vádemelési javaslattal zárt egy csalási ügyben indított nyomozást Szekszárdon.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Egy fácánkerti férfi tett feljelentést a rendőrségen, mert 2015. júliusban egy internetes apróhirdetési oldalról 2 darab jegyet vásárolt egy könnyűzenei fesztiválra. A férfi a jegyek árát banki átutalással fizette ki. A fiatalember a rendezvényre nem tudott bejutni, mivel a rendezők arról tájékoztatták, hogy a jegyeket már valaki felhasználta. A nyomozók kiderítették, hogy az elkövető ugyanazt a belépőt egy kazincbarcikai férfinak is eladta, de a fesztiválra ő se tudott belépni – Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a nyomozás eredményeként gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves budapesti férfit üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését, szabadlábon védekezhet.

A szekszárdi rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek a napokban átadták.

A rendőrség kéri, hogy rendezvényekre belépőt kizárólag megbízható forrásból vásároljanak. A jegyvásárlás feltételeiről minden esetben tájékozódjanak a rendezvény hivatalos internetes felületén. Az ott meghatározott felhívásoktól ne térjenek el. Internetes jegyvásárlás esetén a kapott vonalkódot soha ne osszák meg másokkal, a vonalkódos jegy képét ne tegyék láthatóvá közösségi oldalakon.
Read previous post:
Close