full screen background image
Keresés
2021 június 25 - péntek
  • :
  • :

Fia segítségével kötözte meg az anyát a gyilkossággal fenyegetőző apa

Fia segítségével kötözte meg az anyát a gyilkossággal fenyegetőző apa

2020.02.22. A tamási rendőrök őrizetbe vették azt a 44 éves helyi férfit, aki több hónapja tartó rossz viszonya miatt folyamatosan fenyegette, és egy alkalommal megkötözte feleségét. Ebben 17 éves fia is a segítségére volt. Kiderült, hogy a férfi otthonában engedély nélkül tartott lőfegyvert és lőszereket is.

Egy pincehelyi lakos tett feljelentést 2020. február 14-én egy 44 éves tamási férfi ellen, aki az elmúlt fél év során folyamatosan zaklatta őt azért, mert feleségével viszonya volt. A tamási rendőrök a feljelentést követően adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során kiderült, hogy a 44 éves férfi az elmúlt időszakban több alkalommal megfenyegette  feleségét is, hogy megöli.

Egy szóváltást követően 2020. február 18-án az esti órákban – 17 éves fiuk segítségével – megkötözte feleségét azért, hogy az asszonyban félelmet keltsen. A nyomozók a család otthonában tartott kutatás során egy engedély nélkül tartott 0,22 kaliberű lőfegyvert, hozzá tartozó lőszereket, valamint egy házilagos készítésű hangtompítót és más élet kioltására alkalmas eszközt is lefoglaltak.

A rendőrök a férfit előállították a Tamási Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, kiskorú veszélyeztetése bűntett, kapcsolati erőszak bűntett és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövetőt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A bíróság pedig 2020. február 20-án letartóztatásba helyezte.

A 17 éves fiút szintén gyanúsítottként hallgatták ki lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett, valamint személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
Read previous post:
Close