full screen background image
Keresés
2019 december 28 - szombat
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Fiatal faddi betörők ellen javasolnak vádemelést a tolnai zsaruk

Fiatal faddi betörők ellen javasolnak vádemelést a tolnai zsaruk

2017.10.25. Vádemelést javasol a rendőrség két férfi és egy fiatalkorú fiú ellen.

Egy 21 éves faddi férfi társával, egy szintén 21 éves férfival 2017. június 17. és 23. között betört egy faddi lakóházba, ahonnan elektronikai eszközöket, köztük laptopot, számítógépet, valamint szerszámgépeket lopott el. A két férfi ezt követően egy harmadik társával, egy 17 éves fiúval 2017. június 30. és július 1. között egy másik faddi lakóházba is betört, majd az ingatlanból felszerelési és használati tárgyakat vittek magukkal.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd lopás vétség, valamint lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki mindhármukat. Az egyik 21 éves faddi férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság elrendelt. Társai szabadlábon védekezhetnek. A rendőrök az ellopott tárgyak egy részét megtalálták, lefoglalták és a sértetteknek visszaadták.

A Tolnai Rendőrőrs munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close