full screen background image
Keresés
2021 szeptember 21 - kedd
  • :
  • :

Fiatalok loptak autót Dunaföldváron

Fiatalok loptak autót Dunaföldváron

2017.09.20. Egy 16 és egy 18 éves fiatal lopott el egy autót egy dunaföldvári ház udvaráról.

A Paksi Rendőrkapitányság eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy alsószentiváni, és egy előszállási lakos ellen.

A 16 éves fiú és a 18 éves férfi szeptember 15-én hajnalban egy dunaföldvári ház udvaráról ellopott egy személygépkocsit a benne hagyott indítókulcs segítségével. A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a két fiatalembert, akik a bűncselekmény elkövetését beismerték – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a járművet megtalálták és lefoglalták, valamint megállapították, hogy a fiatalok egy másik járművet is megkíséreltek ellopni Dunaföldvárról. Az ügyben a további eljárást – a terheltek szabadlábon hagyása mellett- a Paksi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a járművekben soha nem szabad benne hagyni az indítókulcsot, még arra az időre sem, amíg beszaladunk a házba, vagy éppen parkolójegyet veszünk. Ugyancsak veszélyforrás, ha az udvarban parkoló autót hagyjuk lezáratlanul, főleg, ha értékeink is vannak az utastérben. Ha bűncselekmény áldozata lett, haladéktalanul hívja a 112-es segélyhívó számot, és a rendőrök érkezéséig lehetőleg hagyja érintetlenül a járművét.
Read previous post:
Close