full screen background image
Keresés
2021 május 5 - szerda
  • :
  • :

Fizetési felszólítást kapott több szekszárdi ingatlantulajdonos – az önkormányzat közleménye

Fizetési felszólítást kapott több szekszárdi ingatlantulajdonos – az önkormányzat közleménye

2020.11.17. Fizetési felszólítást kapott több távhőszolgáltatást igénybe vevő szekszárdi ingatlantulajdonos a közelmúltban. Az önkormányzat ezzel kapcsolatos közleményét az alábbiakban változatlan formában közöljük.

A szekszárdi önkormányzat több forrásból értesült, hogy a korábbi távhőszolgáltató cég által a társaságra engedményezett követelések kezelésével megbízott társaság fizetési felszólítást küldött a távhőszolgáltatást igénybe vevő szekszárdi ingatlantulajdonosok részére a társaságuknál nyilvántartott elmaradt fizetési kötelezettség és kamatai, valamint a kezelési költség tárgyában.

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendelkezésünkre álló információk alapján a GLOBAL FAKTOR Zrt. által kibocsátott fizetési felszólítások a 2015. augusztusát megelőzően távhőszolgáltatást biztosító ALFA-NOVA Kft. részéről nyilvántartott tartozások vonatkozásában kerültek kiállításra.

A kibocsátott fizetési felszólítások alapját képező esetkörök feltérképezése, így az ezzel kapcsolatos jogi álláspont kialakítása céljából kérjük a távhőszolgáltatást igénybe vevő szekszárdi lakosság segítségét az alábbiak szerint.

Tisztelettel kérjük a tisztelt fogyasztókat, hogy a GLOBAL FAKTOR Zrt. által kiküldött fizetési felszólítások mindkét oldalának másolati példányát 2020. november 23. napjáig szíveskedjenek továbbítani a Szekszárdi Távhőszolgáltató Nonprofit Kft. részére az alábbi módon:

1.) Email-ben a kozpont@szektavho.hu címre, kérjük a tisztelt ügyfeleket, hogy a készpénzutalási megbízás mindkét oldalát szkenneljék be
vagy
2.) A fizetési felszólítás mindkét oldalát fénymásolatban a Szekszárdi Távhőszolgáltatási Kft.7100 Szekszárd, Sárvíz u. 4. sz. alatti telephelyére kérjük juttassák el.

Tisztelettel tájékoztatjuk a tisztelt fogyasztókat, hogy a jelenlegi távhőszolgáltató gazdasági társaság, a Szekszárdi Távhőszolgáltató Nonprofit Kft. által kibocsátott számlák jogszerűségét jelen eljárás semmilyen módon nem befolyásolja, azok szabályszerű teljesítéséről határidőre gondoskodni szíveskedjenek.

Segítő együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Forrás: polgármesteri hivatal
Read previous post:
Close